Actief groepsweekend in Gelderland

Dit actieve groepsweekend in Gelderland is inclusief

  • Ontvangst met koffie/thee en apfelstrudel
  • Langlaufen en Schietorama
  • Après Ski
  • Prijsuitreiking en film op groot beeld
  • 1x 3-gangen diner
  • 1x Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • 1x Sportieve lunch
Prijs: € 159,00 p.p. Minimaal 8 personen

Toeslagen:
  • Zaterdag toeslag: € 5,00 per persoon
  • 1-persoonskamer toeslag: € 10,00 p.p.p.n.
  • Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.
De prijs van dit actieve groepsweekend in Gelderland is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Beleef leuke activiteiten en blijf slapen in een Finse Chalet

  U wordt rond 17.30 uur verwacht bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. De koffie en apfelstrudel staan al klaar. Na het inchecken gaan we beginnen met het langlaufen (outdoor) of het schietorama (indoor). Deze keus hangt af van het weer. U bent rond 20.00 uur weer terug.

  De rest van de avond mag u zelf invullen.

  Overnachten in een Finse Chalet.

  De volgende ochtend krijgt u een heerlijk ontbijtje met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d'orange en eitje.

  Na het onbijt gaan we beginnen met de activiteit die u nog tegoed heeft, langlaufen of het schietorama. Tegen 13.30 uur staat er een heerlijke 'sportieve lunch' voor u klaar. Ook hierna volgt natuurlijk een spectaculaire prijsuitreiking.

Activiteiten voor de hele familie en de overnachting

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.
8.5 | 6 reviews

Reviews van gasten

Hillie Jistrum

8

2 Leuke dagen gehad met z'n allen, personeel goed op schik.

Marjolijn Apeldoorn

9

Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn

Magda Winterswijk

8

nette hotelkamer met prima ontbijt. bediening en gastheer waren zeer gastvrij.

Nathalie Brummen

9

Altijd vriendelijk en leuke activiteiten. Mooie locatie. Maar toch vind ik het belangrijkste dat jullie erg klantvriendelijkheid zijn en dat het buffet goed aangevuld wordt.

Brigitte Alphen aan de Rijn

8

Wij waren met 4 stellen en hadden 1 chalet. Alles was aanwezig en het was een hele leuke ervaring.

Cobi Dieren

9

op 2e Paasdag hebben een paasbrunch genuttigd met ons gezin. 19 mensen in totaal. Iedereen heeft het heel erg leuk gehad. Het eten was fantastisch, de eierzoektocht was goed georganiseerd, leeftijdscategorieën. De kleinkinderen vonden het helemaal fantastisch dat ze alle activiteiten konden uitproberen. Het was een super dag.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen! Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.